Postet nga: arratisja nga QKUK

Rrëfimi i Zogajt në gjykimin ndaj Thaçit, i akuzuar në rastin e arratisjes së Sami Lushtakut nga QKUK

 

Çfarë thotë Enver Hasani, i lejohet apo jo Sami Lushtakut gara për të parin e Skënderajt?

Ish kryetari i Gjykatës Kushtetuese Enver Hasani, ka folur lidhur me mundësinë që Sami Lushtakut të mos i lejohet kandidimi për kryetar të Skënderajt për ...

Nis numërimi së prapthi për parashkrimin e lëndës ndaj Sami Lushtakut për “arratisjen nga QKUK”

10 ditë kanë mbetur deri në parashkrimin absolut të lëndës ndaj ish-kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtakut, për pikën e akuzës në rastin “arratisja nga QKUK” në ...

Avokati i Lushtakut ende nuk e ka pranuar aktgjykimin për rastin 'Arratisja nga QKUK-ja'

Ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku dhe të akuzuarit e tjerë me 14 prill të këtij viti ishte liruar nga akuza për 'Arratisjen nga QKUK-ja', në maj të vitit 2014 së ...

VIDEO - Si e përshkruan avokati i Sami Lushtakut parashkrimin e lëndës për arratisjen nga QKUK

https://www.youtube.com/watch?v=cUvIkaylobk&feature=youtu.be

VIDEO - Leposhtica: Lëndët e të fortëve të politikës zvarriten në gjykata

https://www.youtube.com/watch?v=cUvIkaylobk&feature=youtu.be

I akuzuari: Po ta dërgonim Lushtakun në Burgun e Mitrovicës ekzistonte rreziku i kidnapimit nga strukturat paralele

Procesi gjyqësor ndaj të akuzuarve për arratisjen e Sami Lushtakut, Ismet Haxhës dhe Sahit Jasharit nga QKUK  vazhdoi me deklarimin e të akuzuarve.

Ish-drejtori i Burgut: Vendimi për ta dërguar Lushtakun në Burgun e Mitrovicës ishte politik

Në procesin gjyqësor “Arratisja nga QKUK-ja”, ku të akuzuar janë Sami Lushtaku, Emrush Thaçi, Sahit Jashari, Ismet Haxha, të akuzuarit kanë filluar të japin mbrojtjen e tyre.