Postet nga: Armond Morina

Armond Morina i shpëton drejtësisë

Armond Morina dhe Nehat Fejzën janë liruar nga akuza që rëndonte mbi ta, pasi Gjykata e Prishtinës e ka refuzuar aktakuzën e Prokurorisë.

Përfaqësuesi i Ministrisë: Producenti i akuzuar arsyetoi vetëm 45 mijë euro nga 188 mijë

Në gjykimin e aktorit Armond Morina dhe producentit Nehat Fejza, të cilët po akuzohen se nuk realizuan filmat për të cilët u paguan nga Ministria e Kulturë...

Aktori e producenti, të akuzuar për mashtrim me filma të paxhiruar, sërish deklarohen të pafajshëm

Armond Morina dhe Nehat Fejza, të akuzuar për veprën penale – mashtrim në detyrë, sërish sot janë  deklaruar të pafajshëm për veprën që u vihet ...

Rigjykimi ndaj aktorit dhe producentit për filmat e paxhiruar

Ka dështuar të mbahet të enjten seanca për rastin e kthyer në rigjykim ndaj Armond Morinës dhe Nehat Fejzës të cilët po akuzohen nga Prokuroria ...

Gjykatësja në trajnim, anulohet seanca për mashtrim me fonde të filmave

Armond Morina dhe Nehat Fejza po akuzohen nga Prokuroria e Prishtinës se kanë mashtruar lidhur me shpenzimet e fondeve nga Ministria e Kulturës për xhirimet e dy ...

Gjykimi ndaj Armond Morinës e Nehat Fejzës për keqpërdorimin e fondeve shtyhet për nëntor

Seanca ndaj të akuzuarve Armond Morina dhe Nehat Fejza për mashtrim në detyrë ka dështuar të mbahet në mungesë të të akuzuarit Fejza.

Ish-Ministrat Përsëri Dënohen me Kusht

Astrit Haraqija e Valton Beqiri u dënuan me nga një vit burg me kusht për shpërdorim detyre.

Astrit Haraqija nuk Paraqitet në Gjykatë

Astrit Haraqija dhe as avokati i tij Teki Bokshi nuk u paraqitën sot në gjykatë, në gjykimin ku Haraqija bashkë me ish-ministrin tjetër të Kulturës Valton Beqiri, ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!