Postet nga: Arbër Ismajli

Përkeqësohen shifrat, në Spitalin e Gjilanit katër pjesëtarë të stafit të infektuar me COVID-19

Një pediatër, dy infermiere dhe një person tjetër i stafit të mirëmbajtjes së Repartit të Pediatrisë në Spitalin Rajonal të Gjilanit kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.

Stafi i infektuar në Pediatrinë e Gjilanit, Komuna mbyll spitalin

Komuna e Gjilanit ka marrë vendim që të mbyllet Reparti i Pediatrisë në Spitalin Rajonal të Gjilanit.

20 minuta para vdekjes së 26 vjeçarit u kërkua egzaminimi i tij nga mjekët

Në një bisedë për emisionin Drejtësia në Kosovë Nënkryetari i Gjilanit Arben Ismajli ka rrëfyer për informacionet që i kishte komuna për problemet e ...

Sot janë testuar mbi 100 qytetarë nga Gjilani për COVID-19, asnjë pozitiv

Gjatë ditës së sotme në komunën e Gjilanit janë bërë mbi 100 testime për COVID-19 dhe asnjë prej tyre nuk ka rezultuar pozitiv.

Komuna e Gjilanit u shpërndan pako ushqimore edhe komuniteteve

Komuna e Gjilanit gjatë ditës së sotme ka vazhduar ndarjen e pakove ushqimore për familjet të cilat janë në nevojë.

VIDEO: Shqetësimi i komunave të Gjilanit e Kamenicës për pikën e pakontrolluar nga Policia e Kosovës

 

Lutfi Haziri: 2 nga të prekurit me coronavirus - punëtorë të kampit "Bondsteel"

Tre persona kanë dalë pozitiv me coronavirus sot pas testimeve të bëra nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik.

Ismajli: Situata në Gjilan është e qetë dhe e menaxhueshme

Nënkryetari i Komunës së Gjilanit, Arbër Ismajli, së bashku me drejtorin e Shëndetësisë, Selami Xhemaili, kanë takuar gjatë ditës përfaqësuesit e Komisionit ...