Postet nga: Arbër Ismajli

Detaje për gjashtë të infektuarit me COVID-19 nga Gjilani

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar sonte se është rritur numri i të prekurve me coronavirus në Kosovë. Vetëm sot 18 rste të reja janë konfirmuar me ...

COVID-19: Hapet Reparti i Pediatrisë në Gjilan

Ditë më parë, kur u konfirmuan tre punonjës mjekësorë të infektuar me coronavirus nga Reparti i Pediatrisë në Spitalin Rajonal të Gjilanit, komuna vendosi që të mbyllte kë...

Mbi 60 mostra për coronavirus merren nga Gjilani

Në Komunën e Gjilanit vetëm gjatë ditës së sotme janë marrë më shumë se 60 mostra të dyshimta për coronavirus.

Përkeqësohen shifrat, në Spitalin e Gjilanit katër pjesëtarë të stafit të infektuar me COVID-19

Një pediatër, dy infermiere dhe një person tjetër i stafit të mirëmbajtjes së Repartit të Pediatrisë në Spitalin Rajonal të Gjilanit kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.

Stafi i infektuar në Pediatrinë e Gjilanit, Komuna mbyll spitalin

Komuna e Gjilanit ka marrë vendim që të mbyllet Reparti i Pediatrisë në Spitalin Rajonal të Gjilanit.

20 minuta para vdekjes së 26 vjeçarit u kërkua egzaminimi i tij nga mjekët

Në një bisedë për emisionin Drejtësia në Kosovë Nënkryetari i Gjilanit Arben Ismajli ka rrëfyer për informacionet që i kishte komuna për problemet e ...

Sot janë testuar mbi 100 qytetarë nga Gjilani për COVID-19, asnjë pozitiv

Gjatë ditës së sotme në komunën e Gjilanit janë bërë mbi 100 testime për COVID-19 dhe asnjë prej tyre nuk ka rezultuar pozitiv.

Komuna e Gjilanit u shpërndan pako ushqimore edhe komuniteteve

Komuna e Gjilanit gjatë ditës së sotme ka vazhduar ndarjen e pakove ushqimore për familjet të cilat janë në nevojë.