Postet nga: Anulimi

Shkaku i coronavirusit anulohet prezantimi i shfaqjes gjakovare në Preshevë

Infektimi i dy aktorëve me coronavirus ka pamundësuar prezantimin e shfaqjes “Alo, alo” të teatrit “Hadi Shehu” në edicionin e 16-të të festivalit “Ditët e komedisë shqiptare- ...

Gjykata refuzon kërkesën e Njazi Thaçit për anulimin e konkursit për kryeshef ekzekutiv të KEK-ut

 

Policia e Kosovës nuk lejon zhvillimin e garës me vetura në pistën e Aeroportit

Gjatë ditës së sotme ishte planifikuar të mbahet një garë me vetura në pistën e vjetër të Aeroportit në Prishtinë.

Ministria anulon zgjedhjen e drejtorit të Baletit

Ministria e Kulturës ka anuluar sot konkursin për zgjedhjen e drejtorit të Baletit Kombëtar të Kosovës, pas një vendimi të Komisionit të ankesave në MKRS dhe ...

Anulohet konkursi për shtatoren e Adem Demaçit

Zyra e kryeministrit të Kosovës ka anuluar konkursin për shtatoren e Adem Demaçit.

Për shkaqe sigurie, Teatri Kombëtar anulon shfaqjen në Preshevë

Teatri Kombëtar i Kosovës i Kosovës ka anuluar shfaqjes e dramës  “Bryma e vdekjes” që ishte planifikuar të jepet nesër mbrëma në Teatrin e ...

Aksidenti në Gjilan, Teatri anulon performacën për Ditën e Gruas

Teatri i Qytetit të Gjilanit ka anuluar shfaqjen “Gratë e qytetit tim”, e cila ishte planifikuar të jepet sot në mesditë për ndër të 8 Marsit, Ditës së ...

Dështon tenderi i Policisë për blerjen e mjeteve për menaxhim të trazirave

Me 28 qershor Policia e Kosovës kishte hapur tender për furnizim me automjete për menaxhimin e krizave në rast të për trazirave.