Postet nga: Anulimi

Anulohet projekti i TIKA-s për restaurimin e Hamamit të Madh 

Komisioni i Ministrisë së Kulturës për Shqyrtimin e Ankesave, ka anuluar projektin e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), për restaurimin e Hamamit të ...

Ministria e Kulturës anulon thirrjet për mbështetje financiare

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka anuluar të gjitha thirrjet publike për mbështetje financiare  të  fushëveprimtarisë së kësaj Ministrie. 

Teatri Kombetar

Anulohet konkursi për zgjedhjen e drejtorit artistik të Teatrit Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Këshilli Drejtues i Teatrit Kombëtar të Kosovës kanë anuluar konkursin për zgjedhjen e drejtorit artistik të Teatrit Kombë...

Aktorët e sëmurë, anulohen tri shfaqje

Teatri i Qytetit të Gjilanit, ka anuluar shfaqjen e reprizave të tri shfaqjeve të planifikuara për t’u dhënë në ditët e ardhshme.

Teatri Kombetar

Pezullohen procedurat për zgjedhjen e drejtuesve të Teatrit Kombëtar

Këshilli drejtues i Teatrit Kombëtar të Kosovës dhe Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit kanë pezulluar deri më 15 shkurt 2021 procedurat për zgjedhjen e drejtorit të ...

Zyrtare, anulohet konkursi për drejtorin e Baletit Kombëtar

Ashtu edhe siç pritej, Këshilli Drejtues i Baletit Kombëtar të Kosovës dhe Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit kanë anuluar konkursin për zgjedhjen e drejtorit ...

Sëmuret aktori, anulohet shfaqja në Teatrin e Gjilanit

Teatri i Gjilanit ka anuluar dhënien e shfaqjes “Audienca e Vaclav Havelit”. Kjo shfaqje ishte planifikuar të shfaqet sot, 10.12.2020, në ora 16:00 në këtë teatër.

Teatri Kombëtar ndërpret dhënien e shfaqjeve shkaku i COVID-19

Teatri Kombëtar i Kosovës ka anuluar shfaqjen e dramës “Rikthimi i Karl May”.