Postet nga: alma lama

Alma Lama për shtyrjen e raportimit të saj: Deputetët po kanë frikë nga e vërteta

Disa muaj pas shkarkimit të saj si ambasadore e Kosovës në Itali, Alma Lama kishte kërkuar që të raportojë në Komisionin  për Punë të Jashtme, por se ...

Mustafa: Nuk dihet çka fshihet pas largimit të Alma Lamës

Lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka reaguar pas largimit të ish-ambasadores së Kosovës në Itali, Alma Lama me kërkesë të presidentit, Hashim Thaçi.

Presidenti Thaçi shkarkoi ambasadoren Alma Lama - Dokument

Alma Lama, ish-deputetja e Vetëvendosjes dhe me pas edhe e LDK-së, e cila ishte emëruar ambasadore në verën e vitit 2016, nuk do të jetë ambasadore e Kosovë...

Gazetarët i Reagojnë Ambasadores, Kërkojnë Sqarim nga MPJ

Në reagimin e vet, AGK tha se e dënon, siç u shpreh, gjuhën fyese të përdorur nga ambasadorja Alma Lama e cila në një postim të saj ...

Alma Lama Përshëndetet me Kuvendin e Kosovës

Deputetja nga radhët e LDK-së, Alma Lama, ka kërkuar sot për herë të fundit fjalën në Kuvendin e Kosovës, për shkak se ajo po ...

Për Gazetarët e Kosovës, Gjithnjë e më Vështirë

Në raportin e fundit vjetor të organizatës “Reporterët pa Kufij”, Kosova ka rënë për tri vende më poshtë në ranglistën botërore në çështjen e ...

Projektligji Për Zhurmën, Bën Zhurmë Në Kuvend

Shqyrtimi i parë projektligjit për mbrojtjen nga zhurma nxiti debat në Kuvendin e Kosovës.

Propozime të Ndryshme për Financimin e RTK-së

Këto propozim-ndryshime ishin sjellë për miratim në mbledhjen e Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, ndërsa pikë  kryesore e këtij plotësim – ndryshimi ë...