Alma Lama, ambasadore e Kosovës në Itali - Foto: Facebook

Presidenti Thaçi shkarkoi ambasadoren Alma Lama - Dokument

Alma Lama, ish-deputetja e Vetëvendosjes dhe me pas edhe e LDK-së, e cila ishte emëruar ambasadore në verën e vitit 2016, nuk do të jetë ambasadore e Kosovës në Itali.

Dokumenti i nënshkruar nga presidenti Thaçi, tregon dekretin ku urdhërohet tërheqja e saj nga posti i ambasadores.

Lama mbulonte edhe punën diplomatike me Vatikanin.