Postet nga: Aktakuza

Aktakuza për ngacmimin seksual të nxënësve ndaj mësimdhënësit 63 vjeçar, Prokuroria jep detaje

Kallxo.com pak më parë raportoi për një skandal në një shkollë të Vushtrrisë, ku një mësimdhënës po dyshohet se ka ngacmuar seksualisht nxënëset ...

Sa mund të dënohen 5 personat e akuzuar për dhunimin e 11-vjeçares

Prokuroria Themelore në Prishtinë, të enjten njoftoi se ka ngritur aktakuzë kundër 5 personave, 2 madhorë e 3 të mitur për rastin e dhunimit të 11-vjeçares.

Mungesa e mbrojtjes, shtyhet gjykimi ndaj ish gjyqtarit Sali Berisha

Mungesa e mbrojtësit kryesor shtyn gjykimin në rastin e ish gjyqtarit Sali Berisha i akuzuar për marrje ryshfeti dhe armë pa leje.

Vazhdon gjykimi me dëgjimin e dëshmitarëve në rastin ‘Stenta 2’

Gjykimi ndaj 38 mjekëve të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje e dhënie ryshfeti, trajtim i pandërgjegjshëm gjyqësor e vepra të tjera ...

‘Toka 3’, jep mbrojtjen i akuzuari Baki Abdullahu, të akuzuarit e tjerë mbrohen në heshtje

Në gjykatën në Prishtinë sot ka dhënë mbrojtjen i akuzuari Baki Abdullahu, kurse pjesa tjetër e të akuzuarve kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre të ...

Dosja e Prokurorisë ndaj burrit që e rrihte gruan me grushte e rrip dhe e kanosi me armë

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit A.J., për shkak të dhunës së vazhdueshme fizike që ushtori ndaj bashkëshortes së tij.

Ish-rektori i Universitetit të Prizrenit, Ramë Vataj deklarohet sërish i pafajshëm

Ish-rektori i Universitetit të Prizrenit, Ramë Vataj është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u përballur me akuzën e prokurorisë.

Aktakuzë ndaj drejtorit të Shkollës së Muzikës në Prizren dhe dy zyrtarëve të DKA-së

Një vit më parë, më 20 maj 2021, Prokuroria ka ngritur aktakuzë ndaj zyrtarëve të Drejtorisë së Arsimit në Prizren për konkursin e shkollës së muzikës “Lorenc Antoni”.