Postet nga: AKK

Bekim Haxhiu vozit veturë 33 mijë eurosh

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka deklaruar se ka në pronësi të përbashkët një shtëpi 220 metra katrorë të trashëguar në vitin 2006, në vlerë 120 mijë euro.

Lahi Brahimaj me vetëm 137 euro para në bankë

Agjencioni Kundër Korrupsionit ka publikuar deklarimet e pasurisë nga zyrtarët që mbajnë poste publike.

Sa është pasuria e Jahja Llukës?

Ish- këshilltari politik në Zyrën e Kryeministrit, Jahja Lluka  ka deklaruar se ka në pronësi të përbashkët një shtëpi 120 metra katrorë në vlerë 200 mijë ...

Mendim Rugova blen veturë 20 mijë euro

Mendim Rugova, djali  ish presidentit Ibrahim Rugova, ka deklaruar një shtëpi prej 700 metra katrorë në pronësi të përbashkëet dhe në vlerë prej 1 milion e 500 mijë euro, ...

Drejtoresha e shërbimeve njerëzore në polici, mori avanc mbi 3 mijë euro për udhëtimet në SHBA

Drejtoresha e Departamentit të Shërbimeve Njerëzore, në Policinë e Kosovës, Taibe Canolli ka deklaruar se pasuria e saj e paluajtshme kap vlerën e 105 mijë eurove.

Drejtori i Hetimeve në Policinë e Kosovës mban mbi 28 mijë para kesh në bankë

Drejtori i Departamentit të Hetimeve në Policinë e Kosovës, Riza Shillova ka deklaruar se posedon 28 mijë e 339 euro para kesh në bankë.

Pasuria e U.D të kryeshefit të Inspektoratit Policor të Kosovës

Kushtrim Hodaj, tash e disa javë është në krye të Inspektoratit Policor të Kosovës si Ushtrues Detyre.

Zëvdendësdrejtori i policisë mban në bankë 45 mijë euro kesh

Zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës, Dejan Jankoviq, ka deklaruar se shuma e parave kesh të cilat i ruan në bankë kap vlerën e 45 mijë eurove.