Postet nga: AKK

Kajtazi i bie pishman, nuk tërhiqet nga posti i drejtorit të BKK-së

 Balerini Sinan Kajtazi, i cili një ditë më parë dha dorëheqje nga posti i U. D. i Drejtorit të Baletit Kombëtar të Kosovës, dhe paralajmëroi se ...

Prestreshi: Ambasada gjermane dhe BE përkrahin diskutimin për monopolin në homologim

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës e ka mirëpritur seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës që pritet të mbahet të premten për homologimin e automjeteve.

Kryetari i Komunës me 50 mijë euro në konto

Kryetari i Komunës së Kaçanikut, Besim Ilazi në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar se ka në pronësi një shtëpi me oborr 5 ari, në vlerë ...

Sa është i pasur zv/ministri i Drejtësisë?

Zëvendësministri i Drejtësisë Naim Qelaj, në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka deklaruar pasurinë e paluajtshme dhe atë të luajtshme në pronësi të përbashkët si ...

Autostrada kah 'livadhet' e Rufki Sumes

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma ia ka parë hajrin ndërtimit të autostradës "Arbën Xhaferi". Në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër ...

Audi A8 e drejtorit të burgjeve vlenë 33 mijë euro

Drejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaqi në deklarimin e pasurisë së tij në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), pasurinë e paluajtshme, të gjithën e ka ...

Kryetari i Suharekës 'pa asnjë cent në xhep'

Megjithëse ka pasuri të paluajtshme  rreth gjysmë- milioni kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj nuk ruan para në ndonjë bankë të Kosovës.

Cila është pasuria e shefit të parë të AKI-së?

Bashkim Smakaj, ish-shefi i parë i Agjencisë Kosovare të Intelegjencës (AKI), i cili që nga muaji shkurt i vitit 2017 mban pozitën e këshilltarit politik të presidentit të ...