Postet nga: AKK

Këta drejtorë të policisë do t'i nënshtrohen kontrollit të plotë të pasurisë

Agjenica Kundër Korrupsionit ka njoftuar se qindra zyrtarë të instituconeve do t'i nënshtohen një kontrolli të plotë të pasurisë.

Thaçi në mesin e 950 zyrtarëve publikë që do t’i nënshtrohen kontrollit të plotë të pasurisë

Nga gjithsej 4751 subjekte deklaruese, formularët e 950 zyrtarëve të lartë publikë do t'i nënshtrohen kontrollit të plotë të pasurisë nga ana e Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK).

Autoriteti i Konkurrencës: Çmimi i çimentos ka ngritje në gjithë Ballkanin

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës në një konferencë për media ka njoftuar lidhur me tregun e sigurimeve TPL të veturave, tregun e çimentos dhe analizimin e tenderëve të ...

AKK: Çmimi 200 euro për testin e COVID-19 nuk e ç'rregulloi tregun

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi ka deklaruar që AKK e ka cilësuar si jo relevante dhe pa  hapësirë ligjore  shqiptimin e gjobës në ...

Kushtet e reja nga AKK për institucionet e licencuara për teste të COVID-19

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës përmes një konferencë të mbajtur gjatë ditës së sotme ka bërë të ditura kushtet e reja për institucionet të cilat janë ...

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial me 95 mijë eruo para të gatshme në banka

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni në deklarimin e pasurisë në Agjencinë kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar se si pasuri të pa-luajtshme posedon dy shtë...

Vlera e shtëpisë pronave dhe makinës së Kryetarit të Deçanit

I pari Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj në Agjencionin kundër Korrupsion ka deklaruar se posedon në emër të përbashkët një truall në vlerë 400 mijë ...

Këshilltari i Presidentit Thaçi ia pa hajrin një vendimi të Qeverisë, përfitoi 10 mijë euro

Bashkim Smakaj, këshilltar i Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, ka realizuar të hyra prej 10 mijë euro në mënyrë retroaktive nga një vendim i Qeverisë së Kosovë...