Postet nga: Agjencia e Akreditimit të Kosovës

ShBA përkrah pavarësinë e Agjencisë së Akreditimit

Zyrtari për Marrëdhënie me Publikun i Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Ray Nayler, gjatë një takimi me drejtorin e Agjencisë së Kosovës ...

Agjencia e Akreditimit përfundoi takimet informuese me institucionet e arsimit të lartë

Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) ka përfunduar takimet informuese me të gjitha institucionet e arsimit të lartë (IAL) në Kosovë, të cilat gjatë këtij muaji ...

Franca, Gjermania dhe Britania e Madhe reagojnë për situatën në Agjencinë e Akreditimit

Tri Ambasada të shteteve të huaja në Kosovë, Ambasada e Francës, Gjermanisë dhe e Britanisë së madhe, kanë reaguar për situatën në të cilën gjendet Agjencia ...

Ekspertët ndërkombëtarë: Të mos akreditohet Universiteti i Mitrovicës

Universiteti publik i Mitrovicës “Isa Boletini” nuk do të mund të regjistrojë studentë të rinj në vitin e ri akademik 2019/2020, nëse merren parasysh vlerësimet e raportit të ...

Afër 50 për qind e drejtimeve në Universitetin e Pejës do mbyllen

Universiteti i Pejës “Haxhi Zeka” do të pranojë shumë më pak studentë në vitin e ardhshëm akademik nëse hyn në fuqi vendimi i Agjencisë së Kosovës ...

Kolegji ISPE: Agjencia e Akreditimit ka krijuar monopol në arsimin e lartë

Kolegji ISPE ka njoftuar se e ka përgatitur letrën për Rrjetit Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (ENQA) dhe Regjistrin Evropian pë...

Përjashtimi nga EQAR, Parlamentet Studentore Kërkojnë Përgjegjësi nga MAShT

Kryetarët e parlamenteve studentore të Universitetit të Prishtinës dhe Universitetit të Prizrenit, bashkë me përfaqësuesit e studentëve të kolegjit AAB, kanë dalë sot me një ...

Shoqëria Civile Reagon për Përjashtimin e Agjencisë së Akreditimit

Një koalicion i organizatave të shoqërisë civile në Kosovë kërkoi sot nga qeveria e Kosovës që ta tërheqë vendimin e disa muajve më parë për ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!