Postet nga: agjencioni kunder korrupsion

Kontoja e mbushur e asamblistit të LDK-së

Gëzim Devolli është asamblist i Lidhjes Demokratike të Kosovës, në Kuvendin Komunal të Pejës.

Veturat dhe vilat e familjes së asamblistes së PDK-së

Asamblistja e PDK-së në Komunën e Pejës, Fjolla Dembogaj në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar se ka në pronësi të përbashkët tri vetura.

Pasuria e asamblistit të AAK-së në Pejë

Shkelzen Ahmetxhekaj është asamblist i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës(AAK), në Kuvendin Komunal të Pejës.

Asamblisti i PDK-së në Pejë, fiton mijëra euro nga ekspertizat psikiatrike

Muhamet Halitaj është asamblist i Partisë Demokratikë të Kosovës, në Kuvendin Komunal në Pejë.

Pasuria e Sokol Halitit, i rizgjedhuri në krye të LDK-së në Viti

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, është rizgjedhur edhe për një mandat në krye të LDK-së në këtë komunë.

Asamblistit të PDK-së në Skenderaj i 'trashet kuleta'

Jetullah Geci, asamblist i Komunës së Skenderajt nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovë (PDK) ka deklaruar pasuri pothuajse të njëjtë sikurse vitin paraprak në Agjencinë Kundë...

DOKUMENT: Përfitimet e menaxhmetit të Universitetit të Pejës në paga e shtesa

355 mijë e 275 euro e 56 cent, i kanë kushtuar buxhetit të Kosovës në tre vjetët e fundit pagat e rektorit, tre prorektorëve dhe sekretarit të Universitetit të Pejë...

Lista e zyrtarëve publik që refuzuan ta deklarojnë pasurinë në AKK

13 zyrtarë të lartë publik nuk e respektuan Ligjin për deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsion.