Postet nga: Adonis tahiri

Prishtinë, 800 euro gjobë për kompaninë që ndoti rrugën gjatë hyrje-daljes në vend punishte

Komuna e Prishtinës ka gjobitur me 800 euro një kompani ndërtimi për ndotje të rrugës gjatë hyrje-daljes në vend punishte.

Komuna e Prishtinës gjobit me 200 euro vozitësin për dëmtim të gjelbërimit

Komuna e Prishtinës ka gjobitur me 200 euro vozitësin e kamionetës i cili sot gjatë ditës shkaktoi dëmtim të gjelbërimit.

Komuna e Prishtinës e dërgon LDK-në tek përmbaruesi për borxhin prej 10 mijë eurosh

Komuna e Prishtinës e ka dërguar te përmbaruesi Lidhjen Demokratike të Kosovës për borxhin në vlerë prej 10 mijë eurosh.

Prishtina gjobit LVV-në dhe LDK-në për shkelje të masave ndaj COVID-19

Komuna e Prishtinës ka vazhduar me shqiptimin e gjobave ndaj partive politike që thyen masat mbrojtëse ndaj COVID-19.

Prishtinë, Vetëvendosja dënohet me dy mijë euro gjobë për shkeljen e masave anti-COVID

Lëvizja Vetëvendosje është dënuar me dy mijë euro gjobë nga Komuna e Prishtinës për thyerje të masave kundër COVID-19, gjatë një tubimi në kryeqytet.

Komuna e Prishtinës gjobit PDK-në me dy mijë euro

Partia Demokratike e Kosovës është gjobitur me dy mijë euro nga Komuna e Prishtinës.

PDK gjobitet me 2 mijë euro nga Komuna e Prishtinës

Partia Demokratike e Kosovës është gjobitur me 2 mijë euro për shkak të tubimeve zgjedhore në kundërshtim me masat për mbrojtje nga COVID-19.

LDK gjobitet përsëri me 2 mijë euro

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) është gjobitur përsëri me 2 mijë euro për shkak të organizimit të tubimeve në Prishtinë, në kundërshtim me masat kundër ...