Postet nga: adem grabovci

Gjyqtari ende nuk e ka dorëzuar aktgjykimin e shkruar në rastin 'Pronto'

Gjykatësi Shashivar Hoti, kryetari i trupit gjykues në rastin e ‘Pronto’ i pyetur nga Kallxo.com për përpilimin me shkrim të aktgjykimit me të cilin u liruan ...

Gjykatësit i duhet më shumë kohë për arsyetimin e 'Prontos'

Sot u bënë një muaj nga dita kur Gjykata e Prishtinës  shpalli  vendimin me të cilin liroi Adem Grabovcin dhe të akuzuarit e tjerë të klanit "Pronto" në ...

Adem Grabovci komenton kërcënimet ndaj Drita Hajdarit

Ish- shefi i deputetëve të PDK-së, Adem Grabovci që së fundi u shpall i pafajshëm nga Gjykata Themelore e Prishtinës në rastin ‘Pronto’ ka reaguar ndaj kë...

Drita Hajdari flet për ‘rehatimin e dajës’ së Adem Grabovcit

Prokurorja speciale Drita Hajdari ka komentuar përgjimet e ashtuquajtura "Pronto" në bazë të së cilave ajo ngriti aktakuzë për disa politikanë në Kosovë.

Si i shpëtuan lehtë ligjit anëtarët e familjes Grabovci

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Adem Grabovci një ditë më parë u lirua nga të gjitha akuzat në rastin e përgjimeve “Pronto”, përderisa përballje “të ...

Gjykatësi Shashivar Hoti shkeli me të dyja këmbët Kodin e Procedurës Penale në rastin ‘Pronto’

 

Detaje se si rrodhi që nga fillimi gjykimi në rastin 'Pronto'

 

Vendimi i gjykatës në rastin ‘Pronto’, flet avokati i Besim Beqajt

Vendimi i gjykatës në rastin 'Pronto', flet avokati i Besim Beqajt

Gjykata e Prishtinës i ka liruar nga akuza të gjithë të akuzuarit në rastin e njohur si ‘Pronto’.