Postet nga: adem grabovci

Momenti i shpalljes së aktgjykimit në rastin 'Pronto' - VIDEO

Gjykata e Prishtinës i ka liruar nga akuza të gjithë të akuzuarit në rastin e njohur si ‘Pronto’.

Kush është gjyqtari që liroi të akuzuarit e  aferës “Pronto”

Pas 12 seancave dhe më shumë se 15 muaj aktgjykim, Gjykata Themelore e Prishtinës i shpalli të pafajshëm të gjithë të akuzuarit e njërit prej rasteve më të pë...

Prokurorja Drita Hajdari: Të fuqishmit e politikës i shpëtojnë drejtësisë

Prokurorja Speciale Drita Hajdari e cila ka ngritur aktakuzën ndaj 11 të përfshirëve në rastin 'Pronto' është shprehur e zhgënjyer me vendimin e sotëm të Gjykatë...

Gjykata vendos për të akuzuarit e rastit 'Pronto'

Gjykata e Prishtinës i ka liruar nga akuza të gjithë të akuzuarit në rastin e njohur si ‘Pronto’.

Gjyqi sot vendos për Adem Grabovcin dhe të akuzuarit tjerë në rastin 'Pronto'

Gjykata e Prishtinës vitin 2020 e nis me aktgjykim në një prej rasteve më të përfolura.

Nesër shpallet aktgjykimi për të akuzuarit e rastit ‘Pronto’

Gjykata e Prishtinës vitin 2020 e nis me aktgjykim në një prej rasteve më të përfolura.

Pamje:Përplasja në mes Prokurores Speciale dhe Avokati të Besim Beqajt

Pamje:Përplasja në mes Prokurores Speciale dhe Avokati të Besim Beqajt

Besim Beqaj, i akuzuar në rastin e njohur si “Pronto’ e ka dhënë fjalën përfundimtare në gjykimin ndaj tij, Adem Grabovcit dhe të tjerëve.

Rasti 'Pronto', Adem Grabovci: Neve na është dhënë dënimi publik

Adem Grabovci, ish deputet i PDK-së, i akuzuar në rastin e njohur si ‘Pronto’, ka dhënë fjalën e tij përfundimtare.