Postet nga: AAC

Sindikata e punëtorëve të AAC-së: Drejtori i Përgjithshëm po rrezikon kapacitetet humane mbikëqyrëse

Sindikata e Punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit Civil përmes një komunikate për media kanë thënë se drejtori i përgjithshëm Bujar Ejupi po rrezikon ...

Kontestohet tenderi dhe nevoja për angazhimin e një eksperti të aviacionit në AAC

Hapja e një tenderi nga Autoriteti i Aviacionit Civil (AAC) për të angazhuar një ekspert të aviacionit po kundërshtohet nga anëtarë të Sindikatës, të cilët ...

Avokati i Popullit: Nuk ka pasur bashkëpunim mes Sindikatës së Punëtorëve dhe Aviacionit Civil

Avokati i Popullit ka dal me konstatime dhe rekomandime në rastin e Shoqatës Sindikale të Punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës që ishin ankuar ...

Sindikata e punëtorëve të Aviacionit Civil reagon ndaj vërejtjeve të drejtorit të përgjithshëm

Sindikata e punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit Civil, përmes një reagimi publik, ka bërë të qartë që po vazhdon ndëshkimi i anëtarëve të ...

ASHNA dhe ACC tregojnë para komisionit për bujqësi ‘mosmarrëveshjen’ e tyre

Drejtori i Agjencisë së Aviacionit Ajror, Bujar Ejupi para komisionit për bujqësi ka thënë që Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror, nuk ka hapur rrugët ...

LIMAK dhe Autoriteti i Aviacionit Civil përplasen për tarifën e shitjes së karburanteve në Aeroport

Një vendim i Autoritetit të Aviacionit Civil (AAC), i cili e obligon Aeroportin e Prishtinës që mos të aplikojë më tarifa ndaj kompanisë “Ex-Fis” për furnzim me karburante ...

KPMShC gjen shkelje ligjore, anulon vendimet disiplinore të AAC-së ndaj punëtorëve

Menaxhmenti i lartë i Autoritetit të Aviacionit Civil, për katër muaj ka iniciuar 6 procedura disiplinore për punëtorë, 5 prej të cilave për shkelje të rënda. ...

Sindikata e punëtorëve denoncon organizimin e brendshëm në Agjencinë e Aviacionit Civil

Sistemimi i vendeve të punës dhe organizimi i brendshëm në Autoritetin e Aviacionit Civil të Kosovës ka nxitur reagimin e Sindikatës së Punëtorëve në ...