Postet nga: 14 shkurti

Nesër vizitat pa pagesë në Muzeun e Lidhjes së Prizrenit

Gjatë gjithë ditës së nesërme, vizitat në Muzeun e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit do të jenë pa pagesë.

LDK premton ndërtimin e katër muzeve përfshirë edhe Muzeun e Luftës dhe Paqes

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Fahredin Spahija në #DebatPernime ka shpalosur programin e LDK-së në fushën e kulturës.

LDK parasheh ndërtimin e stadiumit nacional brenda gjashtë viteve

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës Andi Pireva, në #DebatPernime ka shpalosur programin në fushën e sportit.

Fahredin Spahija: Çdo vit do të rrisim buxhetin për kulturë nga 10 milionë euro

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Fahredin Spahija në DebatPernime ka premtuar rritjen e buxhetit për kulturën dhe Qendrën Kinematografike të Kosovës.

Shëndetësia në Kosovë, mes mungesës së letrave higjienike dhe premtimeve për vaksinën anticovid

Përfaqësuesit e partive politike nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Lidhja Demokratike e Kosovës dhe FJALA shpalosën programet e tyre qeverisëse dhe ...

Murtezaj: Askush nuk e ndalon Kosovën t`i plotësojë kriteret për aplikim në organizata ndërkombëtare

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Valon Murtezaj tha që Kosovën nuk e ndalon askush të hyjë në organizata ndërkombëtare nëse i ...

Valon Murtezaj: Ujmanit asnjëherë nuk do t’i ndërrohet emri

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Valon Murtezaj tha që asnjëherë nuk është diskutuar që liqenit të Ujmanit t’i ndërrohet emri.

Murtezaj: Ne kemi nevojë për udhëheqës që krijojnë miq e jo konflikte

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Valon Murtezaj në Debat Pernime i këshilloi ata që do të hyjnë në Qeveri që të krijojnë miq e ...