array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Historitë e heshtura të largimit të grave nga puna në Kosovë

“Ndalohet puna e natës për personat nën moshën tetëmbëdhjetë (18) vjeç dhe të punësuarat shtatzëna dhe gratë gjidhënëse. Ndërrimet e ...

Narrativa që synon të krijojë frymën anti-NATO e anti-BE në Kosovë

Një fotografi nga filmi “Fortress of war”, në të cilën shihet një vajzë e vogël afër nënës së vrarë, është shpërndarë në disa postime ...

Kosova, shteti që nuk punëson personat me aftësi të kufizuara 

Është veçanërisht e vështirë për personat me aftësi të kufizuara të gjejnë një punë. As në institucionet publike dhe as në ato private nuk u ...

Punëtorët që po vdesin, po punojnë pa kontrolle shëndetësore

Punëtorët e sektorit të ndërtimtarisë po rrezikojnë jetën për punë, ata përballen me pasiguri në punë, por edhe ballafaqohen me shkelje të të drejtave ...

Degradimi i Fadil Hoxhës në pozitë - Sindikata e quan vendim hakmarrës, Ahmetxhekaj thotë se nuk kishte ndikim në proces 

Shkumbin Ahmetxhekaj, drejtori i Radio Televizionit të Kosovës (RTK), e ka degraduar Fadil B. Hoxhën, kryetarin e Sindikatës së Pavarur të RTK-së për 5 shkallë, 9 muaj pasi ...

Asamblisti i LDK-së në Pejë sekretar në gjimnazin “Bedri Pejani”

Në qershor të këtij viti, asamblisti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Atdhe Berisha, është zgjedhur si kandidati më i suksesshëm për sekretar në gjimnazin “Bedri Pejani” ...