array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Shqipëri, privilegje pas hekurave: Të dënuarit VIP i kthejnë qelitë në apartamente private

Në sistemin e burgjeve në Shqipëri, ish-zyrtarët e lartë të Partisë Socialiste dhe anëtarët e krimit të organizuar gëzojnë privilegje dhe kushte të favorizuara, në ...

Dëshmitë se një ‘mal’ me prova u injoruan në rastin e Gjilanit

Një burrë nga Gjilani i akuzuar për dhunë ndaj gruas dhe vajzës, arriti të shpëtojë me vetëm një dënim me kusht dhe një pagesë prej 200 ...

Kamerat dhe pajisjet e rrezikshme shiten pa u penguar në Prishtinë

Pajisjet që përpunojnë të dhëna biometrike qarkullojnë lirshëm në tregun e Kosovës edhe përkundër faktit se instalimi i tyre duhet të kryhet me standarde ...

Gomat që nxirren nga përdorimi – Pse shteti po dështon t’i trajtojë ato? - VIDEO

Emrullah Spahiu nga Rahoveci është inxhinier i mjedisit. Ai është pjesë e kompanisë ‘D-Eco Trans’ që gjendet në fshatin Bllacë të Suharekës.

Drejtori i Departamentit për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës, Lulëzim Blaka

Komenti racist i zyrtarit të lartë të AAK-së: Dimal, merru me komunitetin tënd

Drejtori i Departamentit për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës, Lulëzim Blaka duke komentuar një deklaratë të ...

Elioni me prindërit e tij. Fotografia: Denis Sllovinja / K2.0

‘Unë jam krenar me djalin tem’

Prindërit e fëmijëve me autizëm kryejnë punët që shteti padrejtësisht ua ka hedhur mbi supe.