array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Eve-Anne Travers

Eve-Anne Travers

Eve ka punuar si gazetare për Prishtina Insight që nga prilli i vitit 2018, pasi përfundoi praktikën me BIRN Kosova në nëntor 2017. Eve-Anne lindi dhe u rrit në Skoci, erdhi në Kosovë pasi përfundoi universitetin dhe trajnimin për komunikim nga BE në Prishtinë.