array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Komuna e Prishtinës i ka dhënë leje shkollës “Xhemail Mustafa” ta organizojë Festën e Abetares në Gërmi

Komuna e Prishtinës ia ka aprovuar kërkesën shkollës fillore të mesme të ulët “Xhemail Mustafa” në Prishtinë që ta organizojë Festën e Abetares në ...

Organizimi i Festës së Abetares në Gërmi, prindi e raporton shkollën se po i obligon të paguajnë nga 18 euro

Në KALLXO.com një prind e raportoi shkollën fillore të mesme të ulët “Xhemail Mustafa” në Prishtinë se i obligon prindërit e klasëve të para të ...

Komisioni për Arsim e procedon në seancë plenare Statutin e ri të UP-së

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport e ka shqyrtuar dhe e ka miratuar vendimin e Qeverisë së Kosovës për miratimin e Statutit të ...

Ministrja e Arsimit e rektori i UP-së pyeten lidhur e kërkesën për ndërrim të emrit të universitetit

Në Komisionin për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport, në të cilin po shqyrtohet vendimi i Qeverisë së Kosovës për miratimin e Statutit të ri ...

Nxënësja e shkollës në Gadime vendosi mbulesën, mungoi dy javë në shkollë

Një nxënëse e shkollës fillore të mesme të ulët "Zenel Hajdini" në fshatin Gadime të komunës së Lipjanit ka vendosur mbulesën dhe ka munguar ...

Këshilli i Etikës i UP-së do të rifillojë procedurën disiplinore ndaj profesorit Krasniqit pas hetimeve nga Prokuroria

Vendimi i Këshillit të Etikës të Universitetit të Prishtinës ndaj profesorit të UP-së, Xhevat Krasniqi, të dyshuar për ngacmim seksual është marrë në mbledhjen e tyre ...