Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

Gjykatës e Avokatit u Humb Sinjali me të Akuzuarin për Terrorizëm

Meqë mungoi në seancë, gjyqtari lëshoi përsëri urdhëresë për shoqërim me dhunë në gjykatë të Nexhat Ademi, i akuzuar për terrorizëm. Ademi të hënën është dashur të paraqitej në shqyrtimin e dytë në bankën e të akuzuarit. Në seancën e sotme parashihej të paraqiteshin kundërshtimet e provave dhe kërkesa për hedhje të aktakuzës, por seanca […]

16 Tetor 2017 - 7:14 pm

Kërkim i avancuar

Kqyre

Kallxo 360

Kallxo 360
 

KALLXO 360: Vallja e ‘Shotës’ Nga të Gjitha Anët

Vallja dhe kostumet tradicionale kanë mbuluar të martën sheshet kryesore të Prishtinës.

Kallxo 360
 

KALLXO 360: Fëmijët Mësojnë të Kursejnë

Nxënësit e shkollës fillore ‘Elena Gjika’, në Prishtinë ishin të parët që hapën aktivitetet për ‘Javën Botërore të Parasë’.

Kallxo 360
 

KALLXO 360: Rruga e Rrymës, nga Minierat Te Priza

Për herë të parë që nga koha kur kanë filluar  mihjet në minierën e Sibovcit dhe termoelektranat Kosova A dhe...

Kallxo 360
 

KALLXO 360: Kompleksi i Jasharajve Nga të Gjitha Anët

Objekte të shumta të përditshmërisë që nga kamioni lodër i Blerim Jasharit deri të arma e Komandantit Adem Jashari janë...

Kallxo 360
 

KALLXO 360: Liqeni i Karagaçit në Akull

KALLXO.com ka xhiruar atmosferën dimërore në parkun e Karagaçit në Pejë dhe liqenin e mbuluar në akull brenda këtij parku...

Kallxo 360
 

KALLXO 360: Presion me Piktura për Lirimin e Haradinajt

KALLXO.COM ka xhiruar ekspozitën “#MeRamushin” të organizuar nga AAK me kamerën e teknologjisë më të lartë 360 shkallë.

Kallxo 360
 

KALLXO 360: Koncerti i Studentëve të  Pianos

KALLXO.com ka xhiruar koncertin e studentëve të pianos, të klasës së profesoreshës Valbona Petrovci, me kamerën e teknologjisë më të...

Kallxo 360
 

KALLXO 360: Bora në të Katër Anët

KALLXO.com ka xhiruar ambientin në Prishtinë- brenda në qytet dhe në parkun e Gërmisë- me kamerën e teknologjisë më të...

Video

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend