Postet nga: ZRrE

Intervistë me Ymer Fejzullahun, kryesues i bordit të ZRRE-së - LIVE

Në intervistën në emisioni "Kallxo Përnime", kryesuesi i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), Ymer Fejzullahu, tregon a ka ulje të çmimit të energjisë elektrikë ...

Kreu i Bordit të ZRRE-së: Elektroseveri po i zbaton ligjet e Kosovës

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) në Kosovë nuk ka ende informacione se nga cilët operatorë furnizohet Elektroseveri për shpërndarjen e energjisë elektrike në veri të Kosovë...

Kur do të nis kompensimi i qytetarëve për pagesën e rrymës së shpenzuar në veri?

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) ka vendosur mënyrën e kompensimit të qytetarëvr të cilët ishin faturuar për shpenzimin e energjisë elektrike në veri.

ZRrE vendos për mënyrën e kompensimit të konsumatorëve që u faturuan për rrymën e shpenzuar në veri

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) do të zbatoj vendimin e Gjykatës Kushtetuese për kompensimin e qytetarëve që janë faturuar për shpenzimin e energjisë elektrike në ...

ZRrE thotë se ka ulur tarifat e energjisë elektrike për 2024

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) përmes një komunikate për media ka thënë se ka ulur tarifat e energjisë elektrike për konsumatorët fundor.

Vendimi i Kushtetueses për kompensimin e rrymës në veri, ZRRE thotë se në ditët në vazhdim do të njoftojnë qytetarët për zbatimin e tij

Gjykata Kushtetuese më 11.03.2024 ka vërtetuar vendimet të cilat obligojnë Zyrën e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) që t’i kompensojë qytetarët të cilët janë faturuar për ...

A do të ketë shtrenjtim të energjisë elektrike, flet kryetari i ZRRE-së

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka miratuar sot (22.03.2024)  të hyrat maksimale të lejuara për KOSTT-in, KEDS-in dhe KESCO-n për periudhën prill 2024 – prill 2025.

Miratohen të hyrat maksimale të lejuara për KOSTT, KEDS dhe KESCO

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka miratuar sot, 22.03.2024 të hyrat maksimale të lejuara për KOSTT, KEDS dhe KESCO për periudhën prill 2024 - prill 2025.