Postet nga: Tarifat

ZRRE: Vendimi i gjyaktës e shtyen ekzekutimin e tarifave, nuk i ka anuluar

Zyra e Rregullatorit për Energji në një komunikatë për media ka thënë se ka patur keqkuptime rreth aktvendimit të Gjykatës për çështjen e tarifave.

Hoti kërkon përgjigje pse takmi mes ZRRE-së dhe Komisioni për Ekonomi është mbajtur i mbyllur

Deputeti nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), Avdullah Hoti ka reaguar pas takimit të Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti me Bordin e Zyrës ...

Situata me energjinë pas vendimit të Apelit, mbledhje me dyer të mbyllura në Komisionin për Ekonomi

Situata e krijuar pas vendimit të Gjykatës së Apelit e cila vërtetoi masën e sigurisë ndaj vendimit të ZRRE-së për tarifat e reja të energjisë pritet ...

Oda e Përmbaruesve Privat: Udhëzimi i nënshkruar nga ministrja Haxhiu e kthen Kosovën 10 vite prapa

Kryetari i Odës së Përmbaruesve Privat të Kosovës, Arben Gashi, duke komentuar udhëzimin për uljen e tarifave për përmbaruesit privatë, tha se ky ...

KESCO: Faturat e rrymës për muajin mars do të njehsohen plotësisht me tarifa të reja

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO) ka njoftuar se faturat e muajit mars do të njehsohen plotësisht me tarifa të reja, në bazë të vendimit të ...

Molliqaj nuk pranon t’i jap dorën shefit të ZRrE-së, Ymer Fejzullahu

Kryetari i Partisë Social Demokrate, Dardan Molliqaj gjatë aksionit kundërshtues për tarifat e reja të energjisë që po e zhvillojnë brenda Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, nuk ...

Nga sot hynë në fuqi tarifat e reja për ujin

Autoriteti Rregullator për Shërbimet e Ujit ka aprovuar tarifat e reja për shërbimet e ujit në periudhën 2022-2024, të cilat do të vlejnë nga 1 janari 2022.

Sa dini për tarifat shtesë të Trustit?

Mbi 2.3 miliardë euro ka arritur vlera e kursimeve të mbi 700 mijë kontribut- paguesve, që i menaxhon Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës (FKPK), apo, siç njihet ndryshe, Trusti.