Postet nga: Xhafer Bardhi

Apeli e vërteton dënimin me burgim të përjetshëm për të akuzuarin që vrau babë e bir në Gradicë të Drenasit

Gjykata e Apelit më 13.03.2024 e ka vërtetuar aktgjykimin e shkallës së parë i marrë nga Gjykata e Prishtinës duke konfirmuar se Xhafer Bardhi i akuzuar për ...

'Ma keni marrë djalin prej gjini' - Çka ndodhi në seancën për vrasjen e babait dhe të birit në Gradicë?

Rasti i vrasjes së dyfishtë të babait dhe birit të tij 15-vjeçar në Gradicë të Drenasit më 2021, ka arritur në Gjykatën e Apelit.

Çka ndodhi në seancën ku Xhafer Bardhi u dënua me burgim të përjetshëm për vrasje të dyfishtë

Në Gjykatën e Prishtinës sot u bë shpallja e aktgjykimit kundër të akuzuarve Xhafer dhe Amir Bardhi, babë e birë, mbi të cilët rëndojnë akuzat ...

Vrasja e dyfishtë në Drenas, burgim i përjetshëm për të akuzuarin që vrau babë e bir

Xhafer Bardhi u është gjetur fajtor dhe u dënua me burgim të përjetshëm për vrasjen e dyfishtë të babait dhe birit të tij 15 vjeçar në ...

Vrasja e dyfishtë në Gradicë, mbrojtja e Xhafer Bardhit kërkon të shpallet fajtor për vrasje nga pakujdesia

Xhafer dhe Amir Bardhi, babë e birë, u ulën në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`u përballur me akuzat ...

Mbrohen në heshtje babë e bir, të akuzuar për vrasjen e dyfishtë në Gradicë

Në Gjykatën e Prishtinës sot ka vazhduar gjykimi ndaj Amir dhe Xhafer Bardhit, babë e bir, të akuzuar për vrasjen e dy personave, babait dhe të birit ...

Ndalja e rrymës ndërpren gjykimin për vrasjen e babait dhe të birit në Gradincë

Nën tensione të shumta vazhdoi gjykimi ndaj të akuzuarve për vrasjen e babës dhe të birit në fshatin Gradincë.