Postet nga: Vjollca Krasniqi

Antropologu Ger Duijzings mban ligjëratë mbi transformimet urbane post-socialiste

Profesori i Antropologjisë Sociale, Ger Duijzings nga Universiteti i Regensburgut në Gjermani, ka mbajtur sot në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë ligjëratën “Nëse ...

DOKUMENT- Letra e plotë e dorëheqjes së dy anëtarëve vendorë të KShC-së

Kryetari dhe nënkryetarja e Këshillit Shtetëror të Cilësisë, Gazmend Luboteni dhe Vjollca Krasniqi sot kanë dhënë dorëheqje nga këto pozita.

Nënkryetarja e KShC-së avancohet në senatin e Universitetit të Prishtinës

Nënkryetarja e Këshillit Shtetëror të Cilësisë,  Vjollca Krasniqi, u avancua sot nga senati i UP-së si profesoreshë e asocuar në Fakultetin Filozofik.

Anëtarja e KShC-së nuk avancohet nga senati i UP-së

Anëtarja e Këshillit Shtetëror të Cilësisë, Vjollca Krasniqi nuk arriti të avancohet sot në senatin e UP-së si profesore e asocuar në Fakultetin Filozofik.

Anëtari ndërkombëtar i KShC-s: Nuk kam parë diçka kaq të politizuar si në Kosovë

Megjithëse po përballen me presione nga politika dhe palët e interesit, Këshilli Shtetëror i Cilësisë thotë se është i vendosur të sigurojë cilësi ...

Ministri rrit numrin e studentëve të Mjekësisë në UP, KShC e quan intervenim politik

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi ka miratuar kërkesën e Senatit të Universitetit të Prishtinës për rritjen e numrit të studentëve të rinj në Fakultetin e ...