Herbert Amato. Vjollca Krasniqi dhe Jeffery Butel, anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë. FOTO: KALLXO.com

Nënkryetarja e KShC-së avancohet në senatin e Universitetit të Prishtinës

Nënkryetarja e Këshillit Shtetëror të Cilësisë,  Vjollca Krasniqi, u avancua sot nga senati i UP-së si profesoreshë e asocuar në Fakultetin Filozofik.

Rektori, Marjan Dema tha se Krasniqi i plotëson të gjitha kriteret për avancim.

Krasniqi deri tani ka qenë profesorëshë asistente në këtë fakultet dhe në mbledhjen e 5 marsit, senati e kishte rikthyer në Këshill të Fakultetit.