Postet nga: Virusi

Covid-19 ka shkaktuar rritje të shpejtë të depresionit dhe ankthit 

Pandemia ka shkaktuar dëme të mëdha për shëndetin fizik të miliona njerëzve. Mirëpo efektet e shëndetit mendor mund të jenë edhe më afatgjata. ...

7 fëmijë dolën me COVID-19 brenda 24 orëve të fundit

Shtatë fëmijë të moshës 0-9 vjeç dolën me Covid-19 brenda 24 orëve të fundit në Kosovë. Sipas ministrisë, katër vajza dhe tre djem dolën pozitivë ...

OBSH-ja më pesimiste për fundin e pandemisë

 Organizata Botërore e Shëndetësisë është pesimiste se vaksinat kundër COVID-19 do t’i japin fund pandemisë. Variantet e reja të virusit, sipas OBSH-së, po zbehin shpresat ...

Kthimi në punë: A mund t’i bindë teknologjia punonjësit të kthehen në zyrë gjatë pandemisë COVID-19?

Fillimi i shtatorit mund të nënkuptojë vetëm një gjë: kthimin e ndjesisë së njohur në shkollë.

Ministrja e Punëve të Jashtme, i del në mbrojte dhe lavdëron punën e Vitisë

 

Si rrezikohen të pavaksinuarit nga varianti Delta?

Vaksinat kundër coronavirusit ju mbrojnë nga hospitalizimi, sëmurja e rëndë dhe vdekja kundër coronavirusit.

Gjermania synon ta shpejtojë fushatën e vaksinimit

Gjermania do të ketë së shpejti doza të mjaftueshme të vaksinave kundër koronavirusit, për të mundësuar vaksinimin nëpër pika të ndryshme të qytetit, apo edhe ...

BE-ja heq kufizimet e udhëtimit për tri vende të Ballkanit

Vendet anëtare të Bashkimit Evropian kanë rënë dakord të mërkurën (16 qershor) të heqin kufizimet e udhëtimit për udhëtarët nga tetë vende dhe ...