Postet nga: vehbi miftari

Vehbi Miftari emërohet ambasador në Vatikan

Pak javë pas hapjes së misionit të posaçëm në Vatikan, Vehbi Miftari është emëruar ambasador.

Ish-rektori i Universitetit të Prizrenit, Ramë Vataj: Aktakuza ndaj meje është e qëllimshme dhe politike

Në gjykimin e Ramë Vatajt, ish-rektor i Universitetit “Ukshin Hoti”, i akuzuar se ia ka cenuar të drejtën e punësimit kandidatit Vehbi Miftari, Gjykata e Prizrenit të më...

Ish-rektori i Universitetit të Prizrenit, Ramë Vataj deklarohet sërish i pafajshëm

Ish-rektori i Universitetit të Prizrenit, Ramë Vataj është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u përballur me akuzën e prokurorisë.

Apeli shqyrton ankesën e ish-rektorit Ramë Vataj

Sot është mbajtur seanca në kolegjin shqyrtues të gjykatës së apelit, ndaj ish rektororit të Universitetit “Ukshin Hoti”.

Ish rektori Ramë Vataj shpallet fajtorë, dënohet nga Gjykata

Ramë Vataj, ish rektor i Universitetit “Ukshin Hoti” është dënuar me gjobë pasi u gjet  fajtor  nga Gjykata e Prizrenit.

Ish rektori Vataj mohon se ia ka cenuar të drejtën e punësimit kandidatit Vehbi Miftaraj

 

Gjykimi ndaj ish-rektorit Vataj, dëshmitari: Rektori është përgjegjës për zbatimin e vendimeve të inspektoratit

Në gjykimin ndaj ish rektorit të Universitetit të Prizrenit, Ramë Vataj, në cilësinë e dëshmitarit sot ka dhënë dëshminë Adem Sallauka.

Shtyhet gjykimi ndaj ish rektorit Ramë Vataj, i akuzuar për cenim të së drejtës së punës

Në mungesë të dëshmitarit Adem Sallauka, sot ka dështuar të mbahet seanca e paraparë ndaj Ramë Vatës, ish rektor i universitetit “Ukshin Hoti”.