Postet nga: Ramë Vataj

Shtyhet gjykimi ndaj ish rektorit Ramë Vataj, i akuzuar për cenim të së drejtës së punës

Në mungesë të dëshmitarit Adem Sallauka, sot ka dështuar të mbahet seanca e paraparë ndaj Ramë Vatës, ish rektor i universitetit “Ukshin Hoti”.

Mungon dëshmitari, shtyhet gjykimi ndaj ish rektorit Ramë Vataj

 

Sekretari i Universitetit dhe inspektori i Arsimit, dëshmojnë në gjykimin ndaj ish rektorit Ramë Vataj

Ka dalë para gjykatës ish rektori i Universitetit të Prizrenit, Ramë Vataj. Ai po përballet me aktakuzën e Prokurorisë lidhur me veprën ‘cenimi i të drejtave ...

'Kthetrat' e politikës në Universitetin e Prizrenit

Në mesin e protestave studentore, vendimeve të gjykatës e akuzave të ndërsjella, zgjedhja e udhëheqësisë së Universitetit Publik të Prizrenit në esencë po del të jetë ...

Sot vendoset për hapjen e konkursit për rektor të Universitetit të Prizrenit

Universiteti Publik i Prizrenit pritet të bëhet me rektor së shpejti.

Ish-rektori Ramë Vataj zgjidhet kryetar i PDK-së në Suharekë

Partia Demokratike e Kosovës ka njoftuar se pas procesit të brendshëm zgjedhor në degën e Suharekës, në krye të saj është zgjedhur, Ramë Vataj.

DOKUMENT: Gjykata pezullon zgjedhjen e rektorit të Universitetit të Prizrenit

Gjykata Themelore e Prizrenit ka vendosur të ndalë ekzekutimin e vendimit të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prizrenit ‘Ukshin Hoti’ për zgjedhjen e Ismet Temajt në postin e ...

Pasuria në shifra e rektorit të Universitetit të Prizrenit

Ramë Vataj, i pari i universitetit publik të Prizrenit, ‘Ukshin Hoti’, ka deklaruar një pasuri  që sipas deklarimit buron nga kursimet, rroga si rektor dhe profesor në ‘Universitetin e Prishtinë...