Postet nga: Universiteti i Prishtines

Rektorati

Kompania rreth 60 mijë euro më e shtrenjtë fitoi tenderin për ndërtim të rrugës në Fakultetin e Bujqësisë

Në tenderin për rregullimin e rrugës në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë, Universiteti i Prishtinës ka zgjedhur kompaninë me ofertën më të shtrenjtë për ...

UP paralajmëron veprime ligjore pas liturgjisë në Kishën Ortodokse serbe

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka reaguar rreth ceremonisë fetare të organizuar nga Kisha Ortodokse serbe, duke thënë se do të ndërmerr të gjitha veprimet ligjore pë...

Ish-ushtarja amerikane dhuron 5 mijë dollarë për UP-në

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka pranuar një donacion prej 5 mijë dollarë nga ish-ushtarja amerikane, Elaine Berkowitz, për Departamentin e Stomatologjisë në Fakultetin e Mjekësisë.

ETEA: Fakulteti i Edukimit, parakusht për cilësinë e arsimit parauniversitar në Kosovë

Organizata ‘ETEA’, sot prezantoi të gjeturat kyçe të raportit studimor “Fakulteti i Edukimit si parakusht për cilësinë e arsimit parauniversitar” dhe dokumentarin “Pikënisja e mësuesisë”, ...

Profesorët e zgjedhur deputetë do të pezullojnë punën në universitete

11 profesorë të Universitetit të Prishtinës të cilët janë zgjedhur deputetë të Kuvendit të Kosovës do të duhet të pezullojnë punën e tyre në këtë institucion.

Ministria e Arsimit miraton 10 programe të trajnimeve të Fakultetit të Edukimit të UP-së

Ministria e Arsimit ka miratuar dhjetë programe të trajnimit të Fakultetit të Edukimit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

UP dërgon Ardian Kastratin në Këshillin e Etikës

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka njoftuar se ka dërguar në Këshillin e Etikës Ardian Kastratin, profesor asistent në Fakultetin Filozofik, për gjuhën e ...

KD i UP-së nuk ia aprovon raportin vjetor UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” nuk ia ka aprovuar raportin vjetor të punës të vitit 2020 këtij universiteti.