Postet nga: UNHCR

HRW: Kroacia të ndalë dhunën ndaj migrantëve në kufirin me Bosnjën

Kroacia duhet të ndalë menjëherë kthimin e migrantëve dhe azilkërkuesve në Bosnje dhe Hercegovinë, thuhet në një letër të hapur, të cilën organizata Human Rights ...

MPB dhe UNHCR takojnë azil-kërkuesit në Qendrën e Azilit

Me rastin e javës kur shënohet Dita Botërore e Refugjatëve, zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Izmi Zeka, i shoqëruar nga zyrtarë ...

MPB thotë se po e menaxhon mirë çështjen e azilkërkuesve në Kosovë

Ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi, priti në takim shefin e  ri të misionit të Agjencisë së OKB-së për Refugjatët (UNHCR) në Kosovë, Erol ...

OKB i bën thirrje Jordanisë të hapë kufijtë për refugjatët sirianë

Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatët (UNHCR), i ka bërë thirrje Jordanisë të hapë kufijtë për sirianët që tentojnë të largohen nga konflikti i ...

UNHCR: Personat e zhvendosur kanë nevojë për kushte për kthim

Narasihma Rao, shefi i Misioni të Agjencisë së OKB-së për Refugjatët, UNHCR, tha se personave të zhvendosur u duhen kushte të përshtatshme për kthim.

Azilkërkuesit në Serbi Refuzohen nga Qiradhënësit

Azilkërkuesit e regjistruar në Serbi të cilët kanë leje të kërkojnë vetë për strehim janë refuzuar nga “qindra” pronarë, duke e bërë të vështirë ...

KALLXO 360: Dhimbja për Refugjatët Rikthehet në Prishtinë

KALLXO 360: Dhimbja për Refugjatët Rikthehet në Prishtinë

"Ne Qëndrojmë Bashkë me Refugjatët" ka qenë slogani i aktivitetit të organizuar nga UNHCR-ja në Kosovë gjatë të cilit janë shfaqur katër filma.

Ish-Depoisti i UNHCR-së Ndihet i Pafajshëm

Ish-Depoisti i UNHCR-së Ndihet i Pafajshëm

Prokuroria e akuzon Hulajn se përvetësoi mjete nga depoja e Komisariatit të Lartë për Refugjatë të OKB-së (UNHCR) ku punonte.