Postet nga: uji i pijshëm

Ujësjellësi sanon defektin në Prishtinë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka bërë të ditur se ekipet teknike kanë arritur që sot në orën 14:00 të sanojnë me sukses defektin në pompën ...

Në pikë të vapës, prishtinasit mbesin pa ujë të pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar konsumatorët e disa zonave të larta në kryeqytet se për shkak të një defekti në njërën nga ...

Kriza për ujë në Gjilan, a po rrezikohen rajonet tjera?

Komuna e Gjilanit ka disa javë që ka shpallur gjendje emergjente të ujit të pijshëm.

Kriza për ujë të pijshëm në Gjilan, Haziri takon dy ministra të Qeverisë

Komuna e Gjilanit është në krizë për ujë të pijshëm. Këtë, ditë më parë e tha edhe kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri.

Inaugurohet sistemi i ujit të pijshëm në Fushë Kosovë

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, së bashku me të parin e Komunës së Fushë Kosovës, Burim Berisha dhe Kryeshefin Ekzekutiv të  KRU Prishtina Ilir Abdullahu, kanë inauguruar ...

Lutfi Haziri: Keqpërdorimi i ujit të pijshëm do të gjobitet deri 300 euro

Inspektorati i Komunës së Gjilanit, në bashkëpunim me KRU Hidromorava dhe në asistim të policisë së shtetit, po vazhdojnë inspektimet në terren, në qytet dhe në fshatra, pë...

Ndërpritet furnizimi me ujë në lagjen 'Dardania'

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se një pjesë e lagjes "Dardania" në Prishtinë ka mbetur pa furnizim me ujë të pijshëm që nga ora 8:00 e ...

Gjilani merr masa kundër keqpërdorimit të ujit të pijshëm

Komuna e Gjilanit është aktiviuar për të ruajtur ujin e pijshëm. Kjo komunë ditë më parë ka marrë vendim për të kufizuar shfrytëzimin e ujit.