Postet nga: Uçk

Edhe tre ish-ushtarë të UÇK-së janë ftuar sot nga Gjykata Speciale

Edhe dy ish-ushtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë marrë ftesë nga Gjykata Speciale.

Furnizuesit me armë të UÇK-së kërkojnë statusin e të burgosurit politik

Ata që u burgosën për furnizimin me armë të rezistencës së Kosovës për një kryengritje të armatosur kur vendi ishte nën sundimin jugosllav, janë ...

Veseli sot intervistohet nga Specialja

 

Haradinaj kujton ushtarët e UÇK-së të rënë në Pashtrik

Ish-komandanti i zonës operative të Dukagjinit, tani kryeministër në detyrë, Ramush Haradinaj, ka kujtuar ushtaren e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Mervete Maksutaj.

22 vite nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe policisë serbe

Sot mbushen 22 vite nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe forcave policore serbe.

Ish-ushtari i UÇK-së nga Drenica ftohet nga Gjykata Speciale

Njëri nga ish-ushtarët e UÇK-së, Zenel Shala nga fshati Kopiliq i Skenderajt, me ftesë nga Gjykata Speciale do të intervistohet më 5 nëntor të këtij viti.

Edhe dy ftesa të reja nga Gjykata Speciale

Gjykata Speciale i ka dërguar ftesë për intervistim kryetarit të degës së OVL UÇK në Prishtinë, Fatmir Sopit si dhe veteranit Sejdi Veselit.

Doktori Fadil Beka ftohet nga Gjykata Speciale

Gjykata Speciale i ka dërguar ftesë Fadil Bekës, i cili ka shërbyer si mjek në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës në rajonin e Drenicës.