Postet nga: Uçk

Pikëpyetje të ngritura rreth përfaqësimit të viktimave në Gjykatën Speciale

Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë kanë caktuar një avokat i cili do të shërbejë si përfaqësues ligjor për 140 viktimat e akredituara në gjyqin ...

Promovohet ditari ‘Tmerri ka emër’ i autorit Asllan Selimi

 

Shqipe Selimi: Avokati Young mbetet akoma pjesë e ekipit të mbrojtjes së Rexhep Selimit

Shqipe Mehmeti – Selimi, bashkëshortja e ish-kreut të UÇK-së Rexhep Selimi i cili ndodhet në Hagë, ka reaguar përmes një shkrimi në facebook në lidhje me infomacionin se ...

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Jakup Krasniqi sot nuk është paraqitur fizikisht në seancë

Jakup Krasniqi nuk merrë pjesë fizikisht në seancën e sotshme të Speciales

Avokatët e Veselit në Speciale paraqesin prova mbrojtëse

Ka përfunduar seanca e sotme e gjykimit, sërish e mbyllur për publikun, kundër ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Dhomat e Specializuara në ...

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së vazhdon me seancë të mbyllur

Mëngjesin e sotshëm ka filluar seanca e radhës e mbyllur e Dhomava të Specializuara të Kosovës në Hagë, ku Hashim Thaçi dhe ish-krerët e ...

Përfundon edhe një seancë e mbyllur në Speciale

Ka përfunduar seanca e sotshme e cila u zhvillua e mbyllur në Dhomat e Specializuara në Hagë kundër Hashim Thaçit dhe ish-krerëve të tjerë të UÇ...

Malit të Zi i kërkohet të rihetojë vrasjet e shqiptarëve të Kosovës në vitin 1999

Organizatat e të drejtave të njeriut u bënë thirrje prokurorëve që të rihapin një hetim për vrasjen e gjashtë civilëve shqiptarë të Kosovës nga trupat ...