Postet nga: thesari

Stafi civil dhe politik i Kuvendit marrin shtesën prej 600 eurosh që ua kishte "bllokuar" Thesari

Një shtesë prej 600 eurosh neto, apo 701 eurosh bruto, që ishte vendosur t’u ndahej të gjithë zyrtarëve të stafit civil dhe këshilltarëve politik të Kuvendit të Kosovë...

Komunën e Ferizajt e ‘mbulojnë’ përmbarimet, Thesari ia ndalon qasjen në pagesa

Nga data 6 nëntor 2023, Thesari i Shtetit i ka ndërprerë qasjen aktive zyrtarëve financiarë të Komunës së Ferizajt.

Skandali i pagave në disa komuna, edukatoret me paga më të larta se sa u takojnë

Për 6 muaj me radhë, edukatorët në Gjilan kanë marrë paga më të larta se sa që i takojnë me ligj, deri në gusht të këtij viti, derisa ...

Afera e ‘2 milionëshit’, Kadri Shala u kërkon falje taksapaguesve

 

Pagat e mësuesve, ministri Murati i quan paradhënie për orët e mësimit që do t’i zëvendësojnë

Ministria e Financave ka ekzekutuar sot pagat e mësimdhënësve për muajin shtator, ani pse procesi mësimor në shumicën e shkollave ishte i bllokuar pë...

BQK nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit për bonot e thesarit për diasporën

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës sot ka nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit me Ministrinë e Financave, Punës dhe Transfereve dhe bankat komerciale partnere, pë...

Njëzet milionë euro bono thesari për diasporën

Ministri i Financave dhe Transfereve në Qeverinë e Kosovës , Hekuran Murati ka bërë të ditur se mes Bankës Qendrore të Kosovës dhe gjashtë bankave komerciale është ...

Zgjidhja e rastit të vjedhjes së 2.1 milionë eurove, shenjëstrohet për liberalizimin e vizave

Liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës, mbetet peng i luftës kundër korrupsionit. Ky është arsyetimi më i shpeshtë që vie nga shtetet e Bashkimit ...