Postet nga: Suedia

Erdogan thotë se do të tentojë ta lehtësojë ratifikimin për Suedinë

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ka thënë se do të tentojë të lehtësojë ratifikimin parlamentar për anëtarësim të Suedisë në NATO, aq sa të ketë ...

Kryetari i Komisionit: Parlamenti turk nuk përshpejton trajtimin e kërkesës së Suedisë për anëtarësim në NATO

Komisioni i Punëve të Jashtme i Parlamentit turk, si pjesë e rendit të rregullt të ditës do të diskutojë kërkesën e Suedisë për anëtarë...

Erdogan ia dërgon Parlamentit turk protokollin për pranimin e Suedisë në NATO

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ia ka dërguar Parlamentit turk për ratifikim protokollin për pranimin e Suedisë në NATO, njoftoi zyra e tij më 23 tetor.

Miratohet lidhja e marrëveshjes për ekstradim me Suedinë

Ekzekutivi kosovar ka miratuar nismën për lidhjen e marrëveshjes për ekstradim ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Mbretërisë së Suedisë. Ujdia pë...

Pse Suedia dhe Danimarka s’e ndalojnë djegien e Kuranit?

Aktivistë kundër Islamit në Suedi dhe Danimarkë kanë djegur ose dëmtuar së voni disa kopje të Kuranit - librit të shenjtë të myslimanëve. Vandalizmi i fundit ka ...

Suedia i kthehet praktikës së librave dhe dorëshkrimit në shkollat e digjitalizuara

Derisa fëmijët në Suedi u kthyen në bankat shkollore për fillimin e vitit të ri shkollor muajin e kaluar, shumë mësimdhënës filluan t’i ...

Suedia tërheq ftesën që ia bëri ambasadorit rus për ceremoninë Nobel

Fondacioni i Nobelit e ka revokuar vendimin e tij për ta ftuar ambasadorin rus në Suedi, në ceremoninë e ndarjes së çmimeve Nobel, pas kritikave të ashpra që ka ...

Turqia i thërret diplomatët danez dhe holandez për shkak të djegieve të Kuranit

Ministria e Jashtme e Turqisë i ka thirrur në një takim të ngarkuarin e Danimarkës me punë në Ankara, si dhe një diplomat holandez, për shkak të djegieve ...