Postet nga: Studimet

Sondazhet zbulojnë se shumica e amerikanëve mendojnë se SHBA po shkon në drejtim të gabuar

Shumica dërrmuese e amerikanëve përtej linjave partiake janë të pakënaqur me gjendjen e SHBA-së, zbulon një grup i ri sondazhesh.

Ndryshimi revolucionar mjekësor: Shkencëtarët shërojnë dhe rigjenerojnë zemrën e dëmtuar nga ataku në zemër

Shkencëtarët kanë zhvilluar një teknikë të re që mund ta riparojë dhe madje t’i rigjenerojë qelizat e muskujve të zemrës pas një ataku në zemër ...

Tiranë, nis punimet Kuvendi Ndërkombëtar i Studimeve Albanologjike

Ka nisur sot në Tiranë punimet Kuvendi Ndërkombëtar i Studimeve Albanologjike.

Do të nevojitet edhe doza e tretë e vaksinës, thotë ministri maqedonas

Ministri i Shëndetësisë i Maqedonisë së Veriut, Venko Filipçe, ka deklaruar të shtunën (4 shtator), se gjasat janë të mëdha mbi nevojën e dhënies ...

Qeveria planifikon heqjen e pagesës për studime në universitete publike

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit në Kosovë ka filluar diskutimet lidhur me mundësinë e heqjes së pagesës për studentë në universitete publike. Arsimi publik ...

Pse kemi lloje të ndryshme gjaku - dhe a na bëjnë ata më të prekshëm ndaj Covid-19?

(CNN) Shumica e njerëzve kanë një nga katër grupet e gjakut - A, B, AB ose O.

Akademia e Shkencave boton librin për studimet albanistike në Itali

Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës ka botuar vëllimin “Studimet albanistike në Itali”.