Postet nga: shipitullë

Qeveria vendos për shpronësime në Shipitullë

Qeveria sot ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Mjedisit për shpronsim të pronës së paluajtshme e cila preket nga realizimi i projektit për zgjerimin e ...

Shpërndahen protestuesit në Shipitullë

Pas protestës disa orëshe, dhjetëra qytetarë të fshatit Shipitullë të Obiliqit janë shpërndarë.

Konkursi Diskriminues i KEK-ut

Korporata Energjetike e Kosovës ka shpallur konkurs për 93 vende të lira të punës. Në konkurs, KEK-u e ka cekur se përparësi do të kenë banorë...

Haradinaj: Periudhës Emergjente dhe Humbjeve Po u Vije Fundi!

Sot KEK-u ka nisur punën pas arritjes së marrëveshjes me banorët e lagjes Mirena, ndërkohë që të gjitha objektet në zonë do të rrëzohen para ...

Qeveria Paralajmëron Fundin e Krizës Energjetike

Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës Arbër Vllahiu sot në një konferencë për gazetarë në Shipitullë, prapa ekskavatorëve të KEK-ut që nisën nxjerrjen ...

Haradinaj: Nuk Lejojmë do Matrapazë ta Bllokojnë Kosovën

Pas takimit me menaxhmentin e KEK-ut dhe banorët e Hades dhe Shipitullës, Kryeministri Ramush haradinaj doli në një konferencë për gazetarë.

KEK-u Fton Banorët e Shipitullës dhe Hades t’i Nënshkruajnë Kontratat për Zhvendosje

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) u ka bërë thirrje banorëve të fshatrave Shipitullë e Hade të nënshkruajnë marrëveshjet për zhvendosje deri më 15 dhjetor.

Banorët e Hades dhe Shipitullës Ftohen për Kontratat e Zhvendosjes

KEK-u me anë të një komunikate u ka bërë thirrje banorëve të Hades e Shipitullës që të nënshkruajnë kontratat për zhvendosje nga shtëpitë dhe ...