Postet nga: riza shillova

Xhelal Sveçla flet për arsyet e shkarkimit të Riza Shillovës

Xhelal Sveçla, ministër i Punëve të Brendshme në emisionin #KALLXOPernime ka folur për shkarkimin e Riza Shillovës nga pozita e Drejtorit të Departamentit të Hetimeve ...

Shkarkohet drejtori i Hetimeve në Policinë e Kosovës

Drejtori i Departamentit të Hetimeve në Policinë e Kosovës, Riza Shillova është shkarkuar nga detyra që kishte.

Shpjegimi i policisë: Pse u zhdukën thonjët e Astrit Deharit?

Në emisionin e sotëm në “Jeta në Kosovë” po diskutohet në lidhje me vdekjen e mistershme të ish- aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

Policia tregon pse nuk u ekzaminuan menjëherë cimerët e qelisë së Astrit Deharit

Në emisionin e sotëm në “Jeta në Kosovë” po diskutohet në lidhje me vdekjen e mistershme të ish- aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

Drejtori i Hetimeve në Polici flet për deklaratën e Nexhmi Krasniqit se Astrit Dehari vdiq nga medikamentet

Në emisionin e sotëm në “Jeta në Kosovë” po diskutohet në lidhje me vdekjen e mistershme të ish- aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

“Kush po e vret drejtësinë”, sonte në Jeta në Kosovë

Rastet më misterioze dhe më të përfolura të vdekjeve në Kosovë si pasojë e neglizhencës shtetërore do të diskutohen sonte në “Jeta në Kosovë”.

16 gazetarë u sulmuan në Kosovë gjatë vitit 2018-të

Në konferencën vjetore “Treguesit për nivelin e lirisë së medieve dhe sigurisë së gazetarëve” e cila organizohet nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) u ...

Riza Shillova konfirmon se policia nuk ka hetim për 53 milionët e autostradës

Policia e Kosovës nuk ka filluar ndonjë hetim në lidhje me 53 milion euro të ndara nga Qeveria e Kosovës për punimet në autostradën Prishtinë- Han ...