Postet nga: ramë Buja

Reja e Ramë Bujes së PDK-së punësohet në ministri

Riga Buja, reja e Ramë Bujës, anëtarit të Këshillit Drejtues të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), është punësuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme.

Ramë Buja dështon të sigurojë ulëse në Kuvend

Kandidati i PDK-së për deputet, Ramë Buja, ka marrë vetëm 5,332 vota.

Ramë Buja i PDK-së i bindi vetëm 44% të katundarëve të tij ta votojnë PDK-në

Pas 12 viteve në pushtet, Partia Demokratike e Kosovës që udhëhiqet nga Kadri Veseli për herë të parë do të mbetet në opozitë.

Kandidati i PDK-së taksa 100% ishte për inatë

Ramë Buja njëri nga kandidatët e PDK-së ka shprehur bindjen e tij se taksa për produktet serbe ishte një vendim i kryer shpejt dhe për inatë. ...

Edhe Ramë Buja Largohet nga PDK

Njëri ndër themeluesit e PDK-së, Ramë Buja, ka dhënë dorëheqje të parevokueshme nga kjo parti.

Gjykata: Prokuroria Nuk Ofroi Prova Ndaj Ramë Bujës

Gjykata Themelore e Prishtinës me aktvendimin e datës 28 prill 2017 i dha fund paraqitjes së ish-Ministrit të Arsimit Ramë Buja në gjykatë.

Hidhet Poshtë Aktakuza ndaj Ramë Bujës

Ish-ministri i Arsimit Ramë Buja nuk do të duhet të paraqitet më në Gjykatën Themelore të Prishtinës, pasi që aktakuza që e ngarkonte për keqpërdorim të ...

Kontrata e Pazbatuar Kolektive

Bajram Gashi ka punuar për 41 vjet mësimdhënës i gjuhës shqipe në shkollën fillore “Naum Veqilharxhi” në fshatin Mohlan të komunës së Suharekës. ...