Postet nga: #zgjedhjet2019

AAK-PSD ‘pranoi’ donacion vetëm 150 euro nga nënkryetari i partisë (Dokument)

Zgjedhjet e fundit nacionale të 6 tetorit, njëjtë si të gjitha zgjedhjet e tjera në Kosovën e pavarur, ishin të jashtëzakonshme apo të parakohshme.

Votat nga Serbia, Supremja vendosi kundër edhe ndaj ankesës së Nenad Rashiq

Dje, Gjykata Supreme e Kosovës vendosi që votave e ardhura nga Serbia të mos jenë pjesë e rezultatit përfundimtar të zgjedhjeve të 6 tetorit.

Ndarja gjinore e Kuvendit, sërish shumicën e bëjnë burrat

Në zgjedhjet e parakohshme nacionale të mbajtura me 6 tetor nga 120 deputetë të zgjedhur 39 do të jenë gra dhe 81 burra.

Zgjedhjet 2019, sot mbyllet afati për ankesa në PZAP

Subjektet politike dhe kandidatët të cilët janë të pakënaqur me rezultatet përfundimtare të KQZ-së kanë të drejtë të paraqesin ankesa deri në ora 10:00 të ditës ...

Ramë Buja dështon të sigurojë ulëse në Kuvend

Kandidati i PDK-së për deputet, Ramë Buja, ka marrë vetëm 5,332 vota.

Shqiptar Demaqit i dështon rrugëtimi për në Kuvend

Djali i veprimtarit Adem Demaqi, Shqiptari nuk ka arritur të sigurojë ulëse në këtë legjislaturë të Kuvendit.

Dështimi i Andin Hotit, nuk i besohet ulësja në Kuvend

Djali i veprimtarit të shquar Ukshin Hoti, po ashtu kandidat për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Andin Hoti, nuk ka marrë besimin për ...

Dështon nipi i Adem Grabovcit, se kalon pragun për deputet

Kandidati për deputet nga PDK-ja, Valon Grabovci, njëherit nip i Adem Grabovcit nuk ka arritur të marrë besimin për të hyrë në Kuvend.