Postet nga: Rafet Halimi

Ryshfeti me subvencionet në bujqësi, 4 të akuzuar pranojnë fajësinë

H.A., B.G., A. A., dhe S.K janë të akuzuarit në rastin “Subevencionet 3” të cilët kanë pranuar fajësinë lidhur me veprat penale të marrjes së ryshfetit, ...

Në disa prej aktakuzave të Prokurorisë të ngritura kundër Andi Pajazitit përmendet se ai përdori armë

I njohur me nofkën “Italiani”, 29 vjeçari Andi Pajaziti është i njohur për institucionet e sigurisë dhe drejtësisë në Kosovë.

Gjykata vendos edhe për një pjesë tjetër të të akuzuarve në rastin “Subvencionet 2”

Departamenti Special në Gjykatën e Prishtinës ka marrë vendim me të cilin iu ka shqiptuar dënim Hysni Morinës, Afrim Mehmetajt, Gëzim Morinës dhe Donard ...

VIDEO - Hetimi i papërfunduar për vdekjen e punëtorit të Bechtel-Enkas

Prokuroria e Prishtinës dhe institucionet e tjera kanë shmangur nga përgjegjësia penale kompaninë Bechtel - Enka, pas aksidentit ku vdiq punëtori i kësaj kompanie, Hamdi ...

Prokurori që po heton rastin e Subvencioneve publikon fotografi nga UÇK-ja

Prokurori i cili po heton rastin e Ministrisë së Bujqësisë për 'Subvencione' ka publikuar fotografi nga koha kur ai ishte pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në ...

Edhe 21 të arrestuar për aferën "Subvencionet 2021"

Edhe 21 persona janë arrestuar në lidhje me dyshimet për korrupsion në rastin e njohur për opinionin si “Subvencionet 2021”.

Detaje nga gjykimi ndaj inspektorit të ndërtimit nga Drenasi

 

Gjykimi ndaj dy hetuesve policorë për korrupsion, flet dëshmitari: Kam dhënë shumë para

Dy hetuesit e Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës, Lavdim Osmani dhe Lutfi Menxhiqi, të akuzuar nga Prokuroria për marrje të ryshfetit, janë ballafaquar me dëshmitarin Mentor ...