Postet nga: AZhB

Jep mbrojtjen njëri nga të akuzuarit në rastin “Subvencionet 1”

Në gjykimin e mbajtur ndaj te akuzuarve për rastin e njohur si “Subvencionet 1” në seancën e datës 10.06.2024  ka dhënë mbrojtjen njëri nga të akuzuarit.

Dosja e Prokurorisë - Si u ndanë 7 mijë euro ryshfet për tre zyrtarë nga i pandehuri që përfitoi 93 mijë euro subvencione

7 mijë nga 93 mijë e 400 euro subvencione që përfituan kundërligjshëm nga i pandehuri R. Z., i arrestuar të mërkurën nga Policia e Kosovës, nën ...

Dosja e Prokurorisë - Mënyra se si i pandehuri përfitoi afër 23 mijë euro subvencione kundërligjshëm

22 mijë e 666 euro subvencione janë përfituar në mënyrë të kundërligjshme nga i pandehuri S. B., i cili u arrestua në aksionin e së mërkurës nga ...

Dosja e Prokurorisë – Me subvencionet për bimë mjekësore arat u mbollën me ushqim për bagëti

93 mijë e 400 euro subvencione dyshohet se u përfituan nga i pandehuri R. Z., i arrestuar të mërkurën nga Policia e Kosovës nën dyshimet për ...

Dosja e Prokurorisë – Asamblisti i LVV-së pretendohet se ndihmoi të dyshuarin për të përfituar mbi 67 mijë euro

I.K. është njëri nga 12 personat që u arrestuan në aksionin e së mërkurës nga Policisë së Kosovës, për dyshimet për keqpërdorim të ...

Dosja e Prokurorisë: Zyrtari komunal i Vitisë ndryshoi aplikacionin e të pandehurit për subvencione në shkëmbim të 3 mijë eurove

Arton Elezi, zyrtar në Drejtorinë e Bujqësisë në Komunën e Vitisë, është një nga 12 personat e arrestuar gjatë aksionit të djeshëm dhe të sotëm të Policisë ...

Gara për kryeshef të Agjencisë që vendos për grantet në Bujqësi

Ekrem Gjoka, Tahir Halitaj dhe Bahrije Simnica kanë hyrë në rrethin e ngushtë për t'u emëruar në krye të Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë.