Postet nga: Prokuroria e Pejës

Komenti 'Duhet me vra ketë qen' ndaj kryetarit Muhaxheri i kushton me burg qytetares 

Qytetarja V. A. në nëntor të vitit 2020 kishte shkruar një koment në rrjetin Facecook “Duhet me vra ketë qen” drejtuar kryetarit të Komunës së Pejës.

Grupi i të akuzuarve për fajde në Pejë do të përballet edhe me hetimin për prejardhjen e pasurisë

Pasuri të paluajtshme, para në bankë, vetura luksoze që kishin të akuzuarit për fajde në Pejë nuk përkonin me të hyrat e vogla financiare që grupi kishte pasi ...

Pejë, aktakuzë për fajde ndaj 3 personave, këto janë shumat e parave që iu kërkuan të dëmtuarve

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë ndaj Hazir Tahirsylajt, Artim Çekajt dhe Azem Veselit, të dyshuar për fajde.

Arrestohet përsëri një nga të dyshuarit në rastin e vrasjes së trefishtë në Gllogjan

Njëri nga të dyshuarit në rastin e vrasjes së trefishtë në Gllogjan është vënë prapë në pranga të Policisë së Kosovës.

Prokuroria e Pejës për 15 muaj ngriti 116 aktakuza për ndërtime pa leje

Prokuroria e Pejës ka njoftuar se për periudhën kohore prej 15 muajsh ka ngritur 116 aktakuza për ndërtime pa leje.

27 vjet burgim për vrasjen e dyfishtë në vitin 2012 në Junik

Gjykata e Pejës i ka shqiptuar dënim prej 27 viteve të pandehurit Bujar Demajt për vrasjen e Vllaznim dhe Blerim Pukajt, si dhe për plagosjen e Nazmi ...

Apeli ia ulë dënimin nga 8 në 6 vjet burgim të dënuarit për vrasje

Gjykata e Apelit e ka ulur dënimin e shqiptuar prej 8 vitesh nga gjykata e Pejës për Arjanit Berbatin i dënuar për vrasjen e Senad Bogun.

Vazhdon edhe sot greva e punëtorëve të administratës së sistemit të Drejtësisë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë dhe atë të Apelit ka vazhduar edhe sot greva e punëtorëve të administratës.