Postet nga: posta e kosovës

Donatori i Vetëvendosjes u emërua anëtar i bordit të përkohshëm të Postës

Naim Halili në janar 2021 i kishte dhuruar 100 euro donacion për Lëvizjen Vetëvendosje, e cila po garonte në zgjedhjet e fundit që janë mbajtur me 14 shkurtit të vitit 2021.

Bordi i Postës emëron u.d. kryeshefe Fakete Kadiun

Pas dorëheqjes së Rafet Jasharit nga pozita e kreut të Postës së Kosovës, Bordi Drejtues ka emëruar ushtruesen e ri të detyrës së kryeshefit, Fakete ...

Rafet Jashari dorëhiqet nga pozita e Kryeshefit të Postës

Rafet Jashari ka dhënë dorëheqje nga pozita e kryeshefit të Postës së Kosovës që e ushtronte që nga data 3 qershor.

Impakti i hulumtimit të KALLXO.com: 111 punëtorë të Postës preken nga rekomandimi i Bordit për anulim të avancimeve

Bordi i përkohshëm i Postës së Kosovës ka kërkuar nga menaxhmeti i ndërmarrjes të shfuqizojë të gjitha avancimet që kanë ndodhur brenda kësaj ...

Cilat janë lidhjet familjare të Shkumbin Krasniqit me asamblistin e Malishevës dhe me ministren e Drejtësisë?

Shkumbin Krasniqi, vëllai i asamblistit të LVV-së në Malishevë, Alban Krasniqit, nga data 11 qershor mori një detyrë të re në Postën e Kosovës.

Krasniqi tregon kohën kur u avancua në Postën e Kosovës

Shkumbin Krasniqi, vëllai i Alban Krasniqit, asamblist në Malishevë, është avancuar para disa ditësh nga pozita e postierit në zyrtar për kujdes ndaj konsumatorëve në Postë...

Shkumbin Krasniqi flet për punësimin e parë në Postë

Shkumbin Krasniqi, vëllai i Alban Krasniqit, asamblist në Malishevë, është avancuar para disa ditësh nga pozita e postierit në zyrtar për kujdes ndaj konsumatorëve në Postë...

Avancimi në Postën e Kosovës - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet intervista me Shkumbin Krasniqin, aktivistin e Lëvizjes Vetëvendosje që është avancuar në Postën e Kosovës.