Postet nga: policët e arrestuar

Dosja: Si i mbështeti policia kazinot e Karaçevës?

Të lidhur ngushtë me më shumë se 15 qytetarë, 12 zyrtarë policorë po dyshohen se kanë ndihmuar ata në kontrabandë me kafshë.

19 policëve të arrestuar u zgjatet ndalimi edhe për 48 orë

19 zyrtarëve të Policisë të arrestuar të martën gjatë aksionit në veri të vendit u është zgjatur masa e ndalimit edhe për 48 orë të tjera.

Policët e arrestuar në veri dalin para gjykatës

Në Gjykatën e Prishtinës është duke u mbajt seanca dëgjimore për 9 policët e arrestuar të martën në veri.

Prokuroria: Policët në Veri Korruptohen me Dinarë, në Autostradë me Lek

Nga data 21 shtator deri 12 dhjetor 2016, IPK fshehurazi kishte montuar kamera në makinat e policisë.

Pazaret e Dy Policëve për Tabela False 

Mirëpo këto kamera kanë kapur edhe neglizhencën e zyrtarëve policorë në disa raste për të mos vepruar sipas ligjit për të cilin janë të ...

Si i Ndanin Euro-t dhe Dinarët Policët e Akuzuar për Marrje Ryshfeti?

Këto kamera kanë arritur të sigurojnë prova të mjaftueshme, ashtu siç pretendon prokuroria në Mitrovicë. Kjo prokurori, në akuzën e ngritur pershkruan shuma të pareve që kanë pranuar ...

Përjashtohen nga Puna 24 Policë të Akuzuar për Ryshfet

24 Policë të Kosovës janë larguar nga puna në Policinë e Kosovës në njësitet e trafikut. Ata kanë punuar në njësitet e autostradave, në njësitin e ...

Afera e Korrupsionit në Polici: Paratë Fshiheshin në Çorapë

Kamera të fshehta të vendosura në makinat e policisë kanë arritur të kapin dhjetëra veprime korruptive të policëve të rajonit të Mitrovicës të përfshirë marrjen e ...