Postet nga: marrja e ryshfetit

Dënim më burg dhe me gjobë ndaj ish 14 zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

Gjykata e Mitrovicës i ka dënuar me burg dhe gjobë të akuzuarit Ahmet Hasani, Artan Bimbashi, Avdi Beqiri, Avni Mehmeti, Bojan Saviq, Esat Haxhiu, Halit Shabani, Jovica Trajkoviq, ...

Përfundon gjykimi ndaj 14 ish-policëve të akuzuar për marrje ryshfeti, më 6 prill aktgjykimi

Me dhënien e fjalës përfundimtare ka përfunduar shqyrtimi gjyqësor ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

Mitrovicë, vazhdon gjykimi i 14 ish-policëve të akuzuar për marrje ryshfeti

Për të tretën ditë me radhë në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë: Ahmet Hasani, Artan Bimbashi, Avdi Beqiri, Avni Mehmeti, Bojan ...

Gjykimi i 14 ish-policëve për ryshfet, në seancë lëshohen video-incizimet

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

14 ish-policët e akuzuar për ryshfet përsërisin se ndihen të pafajshëm

Në Gjykatën e Mitrovicës sot ka vazhduar gjykimi ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti.

Ish-doganierët dalin para gjyqit për marrje ryshfeti

Dy ish-zyrtarë të Doganës së Kosovës kanë dalë para Gjykatës së Prishtinës për t’u përballur me akuzën për marrje ryshfeti.

Si i Ndanin Euro-t dhe Dinarët Policët e Akuzuar për Marrje Ryshfeti?

Këto kamera kanë arritur të sigurojnë prova të mjaftueshme, ashtu siç pretendon prokuroria në Mitrovicë. Kjo prokurori, në akuzën e ngritur pershkruan shuma të pareve që kanë pranuar ...

Përjashtohen nga Puna 24 Policë të Akuzuar për Ryshfet

24 Policë të Kosovës janë larguar nga puna në Policinë e Kosovës në njësitet e trafikut. Ata kanë punuar në njësitet e autostradave, në njësitin e ...